Dezinsekcija

Postoji brzo, efikasno i jednostavno rešenje za neželjene insekate u Vašem prostoru!
Kompanija ... je lider u pružanju usluga dezinsekcije širom Srbije.

Posedujemo dugogodišnje iskustvo kako bismo klijentima pružili najkvalitetniju uslugu i rezultat za koji dajemo garanciju. Kontaktirajte nas i zakažite tretman dezinsekcije bez obzirom na kojoj lokaciji u Srbiji da živite. Dezinsekcija je postupak suzbijanja neželjenih insekata u stambenim ili poslovnim prostorima. Takođe, dezinsekcija se često sprovodi u javnim prostorima poput bolnica, restorana, škola i drugih mesta gde se mogu pojaviti insekti.

Servis

Zašto je dezinsekcija toliko važna?

Suzbijanje neželjenih insekata je važno jer oni kontaminiraju hranu i površine kojima se kreću, oštećuju nameštaj i tkanine, a mogu da prenose i razne patogene bakterije koje dovode do nastanka bolesti kod ljudi i kućnih ljubimaca. Još jedna posledica koja se vezuje za prisutnost neželjenih insekata u objektima poput restorana, prodavnica, apoteka ili škola jeste ta da dolazi do stvaranja slike o objektu kao neurednom, prljavom i nepoželjnom prostoru.

Servis

Područja usluge Dezinsekcije

Kompanija Ekofam pruža uslugu dezinsekcije primarno u Beogradu i okolnim gradovima koji potpadaju pod radijus od približno sto kilometara. Međutim, u slučaju da imate izuzetno veliki problem sa neželjenim insektima, budite slobodni da nam se javite iz bilo kog kraja Srbije. Upravo iz razloga što želimo da svoje usluge u što većoj meri približimo baš svima, spremni smo da pružimo svoju pomoć i u drugim krajevima Srbije. Svakodnevno, dajemo svoj doprinos da dezinsekcija u Srbiji dovede do smanjenja populacije neželjenih insekata koji se nastanjuju u blizini naših poslovnih i stambenih objekata.

Metode Dezinsekcije

U zavisnosti od toga gde je tačno stanište insekata – da li u zatvorenom ili otvorenom prostoru, koja vrsta insekata je u pitanju i kolika je njihova brojnost, zavisiće i izbor metode za dezinsekciju. Postoji više vrsta, a generalno govoreći – delimo ih na preventivne i kurativne metode dezinsekcije.

Preventivne Mere Dezinsekcije

Prevencija je ključna kada je u pitanju dezinsekcija, jer se na taj način sprečava pojava neželjenih populacija insekata. Evo nekih preventivnih mera koje se mogu primeniti.

Održavanje higijene

Ako praktikujete redovno čišćenje prostora i iznosite redovno smeće...
tada značajno smanjujete mogućnost pojavljivanja insekata u prostoriji. Svako gomilanje smeća unutar objekta, kao i neadekvatna higijena mogu biti dobra osnova za formiranje legla mrava ili drugih insekata kojima tu nije mesto. Takođe, obratite pažnji i na to da je hrana uredno spakovana u frižider ili je u zatvorenim posudama u ostavi. Ovako skladištena hrana neće privući insekte.

Popravka rupa i pukotina

Popravka rupa i pukotina u zidovima, na prozorima i vratima sprečava ulazak insekata u prostoriju...
koji su u potrazi za hranom. Kada je objekat “zdrav”, tada su zidovi, vrata i prozori barijera koja će smanjiti mogućnost nastanka gnezda insekata u objektu.

Propisno skladištenje robe

Ako je reč o skladištu ili magacinu, važno je da se roba unutar objekta čuva na propisan način...
uz primenu zaštitnih mera, jer se tako smanjuju šanse za to da se neželjeni insekti nasele u objektu i da nanesu ozbiljnu štetu.

Kurativne Mere Dezinsekcije

 Kada se uoči prisustvo insekata i kada njihova brojnost preti da stvori probleme, tada znajte da biste trebali da se odlučite za stručnjake u polju dezinsekcije, i tada se primenjuju kurativne mere dezinsekcije. Da bi dezinsekcija bila uspešna, potrebno je napraviti strategiju za borbu protiv insekata i pravilno primeniti najpogodniju metodu.

Ova vrsta metoda odnosi se na postavljanje barikada kojima bi se insekti sprečili da uđu u prostoriju, zatim postavljanje zamki za njihovo hvatanje ili pak zatvaranje svih otvora ili cevi kroz koje insekti mogu proći.

 Primena fizičkih metoda za uklanjanje populacije neželjenih insekata, odnosi se na upotrebu aparata sa posebnim filterima koji primenjuju struju, visoku temperaturu ili svetlost.

Biološke metode podrazumevaju “zakon jačega” i odnose se na korišćenje prirodnih predatora insekata koji će na prirodan način ukloniti neželjene insekte iz prostora.

Hemijska dezinsekcija se najčešće koristi kao najučinkovitijii vid borbe sa insektima zbog njenog efikasnog dejstva. Obučeni stručnjaci za poslove dezinsekcije prvo će pregledati prostoriju i proceniti koji tretman je najefikasniji u određenoj situaciji. Nakon toga, koriste se specijalizovani preparati, od kojih je visok stepen učinkovitosti svojstven za gel, koji služi za suzbijanje bubašvaba i bubarusa. Pored gela, koji se postavlja na određena mesta u prostoriji, učinkovita je i vlažna dezinsekcija kojom se preparat prska po prostoriji i veže se za noge insekata. Kroz lizanje, insekti unose otrov u svoj ogranizam, a kroz kretanje po leglu ostavljaju ga u blizini drugih insekata. —– (naziv firme) poseduje dugogodišnje iskustvo u primeni hemijskih metoda dezinsekcije, kao i sve potrebne dozvole i sertifikate za njihovo izvođenje.

Cena Dezinsekcije

Kada je reč o ceni dezinsekcije, ista se formira tako što je određuje veliki broj faktora. U zavisnosti od specifičnog problema sa kojim se klijent suočava, potrebne metode za izvođenje dezinsekcije i drugih stvari, određuje se i krajnja cena. Za detaljniju cenu, pozivamo Vas da nas kontaktirate na broj telefona 0655624009 kako bismo bili u prilici da čujemo situaciju koja je trenutna i kako bismo na osnovu tih podataka mogli da damo povratnu informaciju.

O nama

Kompanija Ekofam ima višegodišnje iskustvo u izvođenju poslova dezinsekcije i kontroli neželjenih insekata u stambenim ili poslovnim objektima. Ponosni smo na činjenicu da svakom klijentu pristupamo sa maksimalnom posvećenošću i sa iskrenom željom da na što efikasniji način rešimo problem. Nakon što se upoznamo sa veličinom problema, utvrđujemo koliki je stepen kompleksnosti i shodno tome pribegavamo izboru hemijske mere kojom ćemo tretirati prostor.

Svaka naša intervencija odvija se u skladu sa svim propisanim standardima, uz korišćenje sredstava koja su ekološki podobna i koja ne mogu naškoditi ljudima, kućnim ljubimcima niti okolini. Agensi su usmereni samo na neželjene insekte i na njihovu eliminaciju i imaju izuzetnu učinkovitost.

Kako bismo u svakom trenutku bili u prilici da odgovorimo na najviše izazove, svaki član našeg tima poseduje potrebno znanje, koje je podržano sa dugogodišnjim iskustvom. Težimo stalnom usavršavanju, pa je stoga Ekofam tim uvek upoznat sa najnovijim aktuelnostima u ovom polju, kako bi se kvalitet pruženih usluga podigao na što viši nivo.

Shodno tome, budite sigurni da ćemo biti u prilici da na pravi način odgovorimo na svaki Vaš zahtev. Bez obzira gde se nalazi Vaš stambeni ili poslovni prostor, ako imate potrebu za stručnom dezinsekcijom koja garantuje najbolje rezultat – budite slobodni da nas kontaktirate.